In Karify kun je online behandelen. Je kunt voor de cliënt opdrachten en/of pakketten online klaarzetten. Je cliënt ziet de opdrachten op het Werkblad en kan online opdrachten maken.

Via 'Interventies' kun je ontdekken welke opdrachten (behandelmodules) er beschikbaar zijn binnen jouw Healthspace. Karify biedt hiermee één centrale en logische plek waar je op gemakkelijke wijze kennis kunt maken met alle Karify interventies. Op deze pagina kun je enkel interventies inzien.

Wil je een interventie voor een cliënt inplannen? Bekijk dan deze pagina.

Klik op 'Bekijken' om de interventie in te zien. De opdracht wordt nu weergegeven, zoals de cliënt deze ontvangt op het Werkblad. Je kunt door de verschillende onderdelen klikken om een goed beeld te krijgen van de opdracht.

Aan de onderstaande iconen kun je herkennen of dit een pakket, widget en/of herhalende opdracht betreft.

Het is ook mogelijk om de modules op naam of code te filteren via de sorteerbalk of op naam of code te zoeken via de zoekbalk.

Momenteel kun je een interventie ook 'voorvertonen' via de behandelplanner in het dossier van de cliënt. In dit artikel kun je lezen hoe dat in zijn werk gaat. Ook kun je hier een interventie als favoriet markeren, bekijk deze pagina voor meer uitleg. De interventies pagina zal geleidelijk ook uitgebreid worden met de mogelijkheid om ook hier modules als favoriet te kunnen markeren.