In Karify gebruik je sommige opdrachten vaker dan andere opdrachten. Daarom heeft Karify de optie om een opdracht als favoriet te markeren. Deze favoriete opdrachten komen dan bovenaan de pagina te staan, zodat jij de opdrachten sneller kunt inplannen. Deze optie zal binnenkort ook beschikbaar worden gesteld in de Interventies pagina.

Behandelplanner openen

• Om de planner te openen navigeer je eerst naar een willekeurig dossier van een cliënt via Mijn cliënten of via de zoekbalk.
  • Klik op de naam van een cliënt. Je bent nu in het dossier van de cliënt:

• Klik op het + icoon om de planner te openen.

• Vervolgens zie je Pakketten, Opdrachten, Widgets en soms ook Externe onderdelen (bijvoorbeeld ROM metingen). Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Maak dan gebruik van de zoekbalk in de planner:

Een opdracht Favoriet maken

Je hebt nu de opdracht gevonden die je als Favoriet wilt instellen.

• Klik op het sterretje om de opdracht Favoriet te maken, deze wordt nu oranje van kleur.

De opdracht is nu toegevoegd als Favoriet, je kunt meerdere opdrachten als Favoriet markeren. Zodra je weer een opdracht gaat inplannen bij een cliënt komen je Favoriete opdrachten bovenaan in je opdrachtenlijst te staan.

Een Favoriete opdracht verwijderen uit Favorieten

Je wilt een opdracht verwijderen uit de lijst met Favoriete opdrachten.

• Klik op het sterretje om de opdracht te verwijderen uit je favorieten lijst, het icoontje zal nu niet meer oranje gekleurd zijn.

De opdracht zal nu niet meer bovenaan in je opdrachtenlijst worden weergegeven.