In jouw Karify dossier kunnen zowel je zorgprofessional als jijzelf bestanden plaatsen. Deze bestanden kun je terugvinden onder Mijn dossier -> Bestanden.

Ontvangen bestanden

Jouw zorgprofessional heeft de mogelijkheid om bestanden met jou te delen. Je ontvangt een notificatiemail zodra er een nieuw bestand voor je is klaargezet. Navigeer naar Mijn dossier -> Bestanden om het bestand in te zien. Bestanden die jouw zorgprofessional plaatst zijn inzichtelijk voor al jouw contactpersonen met dossiertoegang binnen de Healthspace. In dit artikel kun je hier meer over lezen.

Bestand toevoegen

Hier kun je verschillende typen bestanden uploaden. Bijvoorbeeld documenten, video’s, afbeeldingen of een link naar een webpagina.

Bestanden uploaden

Een bestand delen gaat als volgt:

• Ga naar Mijn Dossier -> Bestanden
  • Klik op Bestand toevoegen

• Selecteer het type bestand dat je wilt uploaden

• Klik op Kies een bestand
  • Vul de naam in die het bestand moet krijgen
  • Vervolgens kun je nog een omschrijving plaatsen en welke levensgebeurtenis hier bij hoort.
  • Klik op Opslaan

Het bestand is nu toegevoegd aan jouw dossier. Per bestand kun je ervoor kiezen of je deze wilt delen met jouw contactpersonen binnen jouw Healthspace. In het artikel Delen vanuit je dossier lees je hier meer over.

Het volgende icoon geeft aan met hoeveel mensen dit document is gedeeld.