Op je telefoon/tablet kan een notificatie getoond worden nadat je een bericht hebt ontvangen in de Karify app. Deze notificatie kan de naam van de verzender/cliënt laten weergeven. Om de privacy van je cliënt te beschermen, kun je ervoor kiezen om de inhoud van de notificaties (deels) te verbergen (op het startscherm van je telefoon) of volledig uit te schakelen.

De instellingen van app-notificaties kan per type telefoon verschillen. Raadpleeg onze supportpagina Notificatie instellingen hoe je dit kunt aanpassen/uitschakelen voor je telefoon/tablet.