Download de app vanuit de Google Play store (Android) of in de App store (Apple).

In de Karify app kun je nu naast online communiceren ook je online opdrachten maken vanaf het Werkblad.

Zodra een opdracht is ingeleverd, is deze terug te vinden onder Mijn dossierOm naar Mijn dossier te gaan dien je op dit moment nog in te loggen in de webapplicatie (via een internetbrowser). Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier

We blijven werken voor het aanbrengen van verbeteringen en nieuwe functionaliteiten in de Karify app. In de toekomst zal Mijn dossier ook in de Karify app worden getoond.

Vanaf het Werkblad selecteer je voor welke Healthspace je de opdrachten wilt gaan bekijken.

De herhalende opdrachten staan bovenaan weergegeven. Zodra je een herhalende opdracht hebt ingeleverd krijg je een bevestiging te zien. Een herhalende opdracht kun je na het inleveren niet meer wijzigen en is terug te vinden onder Mijn dossier, wat momenteel alleen inzichtelijk is in de webapplicatie (via de internetbrowser).

De behandelmodules blijven na het inleveren zichtbaar als 'ingeleverd' op het Werkblad' staan.

Als je in de module de opdracht opnieuw opent, kun je nog wijzigingen aanbrengen, de opdracht opnieuw inleveren en/ eventuele ontvangen feedback lezen. Ook kun je hier eventueel reageren op ontvangen feedback.