Alleen met de rol van Eigenaar zie je in het linkermenu de optie Mijn organisatie. Via deze menuoptie kun je de adresgegevens wijzigen, en de instellingen van de Healthspace beheren.

Klik in het linkermenu op Mijn organisatie

Beheer organisatie

Hier kan algemene informatie over de organisatie worden opgeslagen, zoals adresgegevens en een factuuradres.

Let opAdreswijzigingen van de organisatie worden niet automatisch doorgevoerd in de adresgegevens van jouw Healthspace(s).

De adresgegevens van de Healthspace(s) kunnen aangepast worden onder; Beheer > Instellingen in de desbetreffende Healthspace. Het Healthspace adres kan bijvoorbeeld van een aparte afdeling/locatie zijn. Het adres van de Healthspace wordt op de loginpagina van de Healthspace getoond.

Beheer Healthspaces

Op deze pagina kun je Healthspaces aanmaken, activeren en deactiveren.

Healthspace aanmaken
Je kunt een nieuwe Healthspace aanmaken voor jouw relevante doelgroep of bijvoorbeeld bij de start van een nieuwe afdeling. Je kunt per Healthspace een eigen vormgeving bepalen en een specifiek behandelaanbod aanbieden of bibliotheek inrichten.

Kleine organisatie?

Het kan zijn dat je bij het maken van een nieuwe Healthspace in een ander abonnement terecht komt met andere tarieven. Ben je een kleinere organisatie (<10 medewerkers) en wens je een tweede Healthspace? Neem dan contact op via sales@karify.com.

Bij het aanmaken van een nieuwe Healthspace, kun je de naam en de alias (URL) van de Healthspace instellen.

Let op

De alias van de Healthspace kan niet zomaar worden gewijzigd! Kies deze daarom zorgvuldig. Hulp nodig? Neem dan contact op met de Karify Helpdesk en/of de aangewezen consultant vanuit Karify (indien aanwezig).

De naam van de Healthspace kan in de Healthspace zelf gewijzigd worden.

Na het aanmaken van een nieuwe Healthspace aanmaakt, is deze niet direct actief. Je kunt deze activeren via de knop Activeren.

Healthspace deactiveren

Indien je een Healthspace deactiveert, dan is de behandelomgeving niet meer bereikbaar voor jouw cliënten en medewerkers. Jijzelf als eigenaar behoudt nog wel toegang.

Let op: De lidmaatschappen van cliënten en medewerkers worden niet automatisch opgezegd. Deze lidmaatschappen worden in Karify geregistreerd als 'bestaande lidmaatschappen' en dus meegenomen in eventuele data rapportages en/of de berekende seats voor de facturatie. Zorg dus voorafgaand aan het deactiveren voor een opgeschoonde Healthspace door alle lidmaatschappen vanuit de Healthspace op te zeggen.

Gebruikers ontvangen een notificatie van hun opgezegde lidmaatschap. Voor meer informatie over het opzeggen van lidmaatschappen van cliënten en medewerkers, bekijk dit artikel

Wil je de Healthspace slechts tijdelijk deactiveren? Dan kun je er voor kiezen om het lidmaatschap van de cliënten en medewerkers niet op te zeggen. Indien je de Healthspace later opnieuw activeert, dan zijn alle voormalige lidmaatschappen en connecties weer geldig.

Cliëntdossier downloaden

In Karify hebben cliënten verschillende mogelijkheden tot behoud/verwijderen van hun gegevens. Lees hierover meer

Indien een client ervoor kiest om zijn/haar account te deactiveren (ook een noodzakelijke stap bij verzoek tot complete verwijdering), dan worden automatisch de lidmaatschappen van de cliënt opgezegd.

Om de zorgorganisatie in de gelegenheid te stellen om de dossiervoering compleet te maken in het kader van de wettelijke bewaarplicht kun je het dossier downloaden. Lees hierover meer op de supportpagina: Mijn data exports

⚠️  De data-export is beschikbaar zolang het cliëntendossier niet is verwijderd en enkel de Healthspace beheerder en Eigenaar toegang heeft tot dit onderdeel. De download van de data-export wordt gelogd voor audit-doeleinden.