In Karify kun je opdrachten maken die jouw zorgprofessional voor jou klaar zet. De opdrachten die voor je klaar staan zie je op je Werkblad. Ingeleverde opdrachten worden ook in je dossier opgeslagen.

Download hier de korte versie van deze helppagina

Opdrachten

Als er nieuwe opdrachten voor je klaar staan, vind je deze terug op je Werkblad. Er staat bijvoorbeeld een behandelmodule klaar, of een aantal losse opdrachten. Door op de blokken of opdrachten te klikken ga je naar de opdrachten toe.

E-mailnotificaties

Als er nieuwe opdrachten voor je klaar staan, dan krijg je een e-mailnotificatie op het mailadres dat is gekoppeld aan je Karify account. Wil je je notificatie instellingen aanpassen? Klik hier

Opdracht maken

In Karify heb je herhalende opdrachten, zoals logboeken en stemmingsmeters, en opdrachten die je eenmalig invult. Tijdens het invullen van een opdracht worden je antwoorden automatisch opgeslagen. Ben je klaar met een opdracht? Klik dan op Inleveren. Dan worden je opdrachten bewaard in Mijn dossier.
Je zorgprofessional kan met jouw opdrachten meekijken en feedback geven

Terugzien opdrachten

Ingeleverde opdrachten worden opgeslagen in je Karify dossier. Zo kun je, ook als je geen lid meer bent van de Healthspace, altijd jouw opdrachten terugzien.

FAQ

Ik kan mijn opdrachten niet vinden.

Klik op Healthspaces en vervolgens op het logo van jouw zorgprofessional. Je bent nu op het Werkblad. Staat hier niets klaar? Neem dan contact op met jouw zorgprofessional. Klik hier voor meer informatie.