In jouw Karify account kun je bepalen welke notificaties je wilt ontvangen op jouw e-mailadres. Je kunt bijvoorbeeld een notificatie krijgen wanneer je een bericht ontvangt van je zorgprofessional of wanneer er nieuwe opdrachten voor je zijn klaargezet.

Notificaties instellen

• Ga naar Mijn account.

• Klik in het linkermenu op Notificaties

• Schakel de notificaties aan/uit zoals jij ze wilt ontvangen.

• Klik op Opslaan.

Taal van de e-mail notificaties

De taal van jouw e-mailnotificaties is gebaseerd op een combinatie van de taalinstellingen van jouw Karify account en die van de Healthspace(s) waartoe jij toegang hebt.

Als je de notificaties in een andere taal wilt ontvangen, dan kun je dit instellen via Mijn account -> Account -> Voorkeurstaal. Selecteer hier in welke taal jij de e-mail notificaties en Healthspaces wilt zien.

Notificaties in de mobiele app

Maak je gebruik van de mobiele app van Karify en wil je meer weten over (push) notificaties? Lees dan dit artikel