Op je mobiele telefoon kan een notificatie worden getoond als je een nieuw bericht ontvangt in de Karify app. Je kunt zelf instellen of je een notificatie hiervan ontvangt en hoe deze getoond wordt.

Je kunt ervoor kiezen om wel een notificatie te ontvangen, maar dat de inhoud hiervan (bijvoorbeeld de naam van de cliënt) niet op het startscherm getoond wordt. Of je kunt ervoor kiezen om de notificaties volledig uit te schakelen. Hoe de notificaties worden weergegeven is afhankelijk van de instellingen van jouw telefoon of tablet.

Op deze helppagina kun je meer informatie vinden over het instellen van notificaties op apparaten met Android.

Op deze helppagina kun je meer informatie vinden over het instellen van notificaties op apparaten met iOS.

E-mailnotificaties

De instellingen van je e-mailnotificaties vanuit Karify kun je niet vanuit de app of je telefoon wijzigen. Dit kun je doen via de webtoepassing op je computer, met behulp van dit artikel.