Als je in Karify de rol hebt van eigenaar of assistent, dan kun je cliënten en medewerkers uitnodigen om lid te worden van de Healthspace.

• Klik op Beheer.

• Klik op Stuur uitnodiging - Nodig een medewerker uit.

• Vul de gegevens van de gebruiker in. Hiervoor is het e-mailadres van de gebruiker nodig.

• Selecteer tevens welke rollen de medewerker in Karify dient te krijgen.
    De rol bepaalt wat de medewerker mag en kan in Karify. Lees het artikel Rollen in Karify voor meer informatie.

Connecties toevoegen

Je kunt bij het versturen van de uitnodiging alvast een of meer connecties met cliënten toevoegen. Deze connecties bepalen tot welke cliëntendossiers de zorgprofessional toegang krijgt wanneer hij/zij de uitnodiging heeft geaccepteerd.

De cliënt ontvangt automatisch een notificatie dat de zorgprofessional toegang heeft gekregen tot zijn/haar dossier.

Voor meer informatie over connecties, lees het artikel Connecties met cliënten.

Na het versturen van de uitnodiging ontvangt de medewerker een e-mail op het ingevulde e-mailadres.

Bij het tabblad Openstaande uitnodigingen kun je de uitnodiging - indien nodig - terugtrekken of een herinnering sturen. Na 3 en 7 dagen wordt automatisch een herinnering gestuurd.