Je kunt verschillende soorten bijlagen toevoegen aan je bericht, zoals foto's, afbeeldingen, geluidsopnames of video's.

Een bijlage voeg je toe door rechtsboven in het bericht te klikken op het paperclip-icoon.

Selecteer de gewenste bijlage(n) en klik op het verzend-icoon om deze te versturen.

Je kunt een bijlage toevoegen tot 250Mb.

Het is op dit moment nog niet mogelijk om bijlagen uit de Karify bibliotheek toe te voegen aan een bericht in de app. Via de webtoepassing is dit wel mogelijk.