Je kunt in de Karify app een bericht archiveren, zodat deze niet in de totale lijst van berichten te zien is. Gearchiveerde berichten verschijnen nog wel in je zoekresultaten als je met de zoekfunctie een bericht zoekt.

Je kunt een bericht archiveren door deze naar links te swipen en op de tegel archiveren te drukken.

Als je een bericht weer wilt terugplaatsen uit het archief, dan kun je klikken op de pijl terug. Er verschijnen dan een aantal mappen waarin je Gearchiveerde berichten kunt aanklikken. Vervolgens kun je het bericht weer naar links swipen en op de tegel Uit archief halen om deze uit het archief te halen.

Je kunt een bericht niet definitief verwijderen. Wel kun je alle lokaal opgeslagen gegevens van je telefoon verwijderen via je Accountinstellingen. De berichten zijn dan nog wel in de webapplicatie vindbaar.