In Karify kun je feedback geven op opdrachten die cliënten hebben gemaakt. Ook kun je een melding ontvangen dat er feedback nodig is voor een bepaalde opdracht. Hoe werkt dit precies?

In Karify kan bij een behandeling ingesteld worden dat bij een bepaalde opdracht feedback benodigd is. Zodra de opdracht ingeleverd is door de cliënt zie je een melding verschijnen dat er feedback benodigd is.

Niet alle opdrachten vereisen feedback. De online modules die door Karify aangeboden worden bevatten af en toe opdrachten die feedback vereisen. Deze opdrachten komen voornamelijk voor in opdrachten die gemaakt zijn door instellingen.

Het behandeloverzicht vind je in het dossier van de cliënt. Hier kom je als volgt:

• Open het cliëntendossier via Cliënten of via de zoekbalk

• Je bent nu in het dossier van de cliënt. In het dossier vind je het behandeloverzicht:

Het chat-icoon betekent dat het een opdracht betreft waarvoor feedback benodigd is. Er zijn drie verschillende chat-icoontjes met een bijbehorende kleur:

• Wit: De opdracht is nog niet ingeleverd door de cliënt.

• Blauw: De opdracht is ingeleverd, tijd om feedback te geven!

• Grijs: Er is feedback gegeven door de zorgverlener.