In Karify kun je opdrachten maken die jouw zorgprofessional voor jou klaar zet. De opdrachten die voor je klaar staan zie je op je Werkblad. Ingeleverde opdrachten worden ook in je dossier opgeslagen.

Opdrachten

Wanneer er in een Healthspace een opdracht voor je is klaargezet, vind je deze op je Werkblad van de betreffende Healthspace. Door op de blokken of opdrachten te klikken kun je de opdrachten maken en inleveren.

E-mailnotificaties

Als er door jouw zorgprofessional nieuwe opdrachten zijn ingepland, of er zijn in je behandelprogramma nieuwe opdrachten beschikbaar gekomen, dan krijg je een e-mailnotificatie in je privé e-mailbox. Via de link in de mail ga je direct naar de betreffende opdracht.

Opdrachten in jouw dossier

Zodra je opdrachten inlevert, worden deze opgeslagen in je Karify dossier onder Opdrachten. Zo kun je, ook als je geen lid meer bent van de Healthspace, altijd jouw ingeleverde opdrachten kosteloos terugzien.

Feedback

Jouw zorgprofessionals kunnen eventueel feedback geven op opdrachten die je hebt ingeleverd. Als je feedback hebt ontvangen, kun je hierop weer reageren. De opdrachten in jouw dossier met rechtsonder een tekstballonnetje, bevatten feedback.