In je Karify dossier kun je medische informatie bewaren, bijvoorbeeld een verwijsbrief, een röntgenfoto en handige links. Je kunt er voor kiezen om deze medische gegevens te delen met je zorgprofessional binnen de Healthspace.

Hoe voeg ik een item toe aan Mijn dossier?

1. Ga naar Mijn Dossier:

1. Klik op Nieuw bestand

1. Kies welk type bestand je wilt toevoegen (bijvoorbeeld een video of een document).

2. Vul de aanvullende informatie aan.

3. Klik op Opslaan

4. Als je wilt, kun je het bestand delen met je zorgprofessional waarmee je een connectie hebt binnen de Healthspace. Voor meer informatie, lees het artikel Delen vanuit je dossier

Berichten bijlage toevoegen aan jouw Karify dossier

Jouw contactpersonen kunnen berichten met bestanden als bijlage sturen. Deze bijlagen kun je gemakkelijk toevoegen aan jouw Karify dossier door op het icoon Voeg toe aan mijn dossier te klikken.

Om het bestand vanuit een bericht toe te voegen aan Mijn dossier, kun je via het menu navigeren naar Mijn dossier -> Berichten. Klik nu op het bericht/conversatie waarin je het bestand hebt ontvangen en vervolgens op het icoon 'Voeg toe aan mijn dossier'. Het bestand zal nu geplaatst worden in het menu onder Mijn dossier -> Bestanden.

Wanneer jouw lidmaatschap beëindigd is blijven de berichten die in het menu onder Mijn dossier staan beschikbaar. Je kunt dan geen nieuwe berichten versturen omdat dit alleen vanuit het menu Berichten kan, wat staat onder Mijn Healthspaces.