In het dossier zie je de gegevens van de cliënt. Ook kun je via het dossier de opdrachten van de cliënt inzien en een nieuwe opdracht inplannen. Cliënten kunnen in een eigen dossier hun Karify gegevens bewaren en beheren. Denk aan een opgeslagen verwijsbrief, een behandelplan of een ingeleverde opdracht.

Gegevens cliënten

Van de cliënten waarmee je een connectie hebt kun je de gegevens inzien, zoals de naam, de geboortedatum en het cliëntnummer.

Ook kun je zien welke personen nog meer toegang hebben tot het dossier van de cliënt.

Opdrachten

Hier zie je welke opdrachten er voor een cliënt zijn ingepland. Je ziet de voortgang en je kunt de gemaakte opdrachten inzien en er feedback op geven. Meer weten over het inplannen van een behandeling? Lees het artikel Behandeling/opdracht inplannen.

Afgeronde opdrachten

In dit tabblad vind je alle ingeleverde opdrachten van de cliënt. De meest recent ingeleverde opdracht wordt bovenaan getoond.

Videogesprekken

Als je gebruikmaakt van videobellen in Karify, dan vind je in het cliëntendossier een overzicht van de data, tijd en duur van de gevoerde videogesprekken. De inhoud van de gesprekken wordt niet vastgelegd. Lees in deze artikelen meer over videobellen in Karify.

Bestanden

Cliënten hebben in hun Karify account de mogelijkheid om bestanden te bewaren in hun dossier. Per bestand kan de cliënt er voor kiezen om deze te delen met anderen of niet.

Cliënten kunnen hun dossier ordenen aan de hand van levensgebeurtenissen. Bijvoorbeeld 'Zwangerschap' of 'Opname'. Als een cliënt een document met je deelt, dan krijg je hiervan een e-mailnotificatie.

Berichten

Hier zie je de berichten conversaties waarin de cliënt deelneemt. Je kunt hier ook de berichten tussen de cliënt en andere zorgprofessionals lezen.

Notities

Je kunt een notitie toevoegen in het cliëntendossier. Deze is inzichtelijk voor andere zorgprofessionals die een connectie hebben met dit cliëntendossier. De cliënt heeft vanuit zijn/haar Karify account geen inzicht in de notities. Het is momenteel niet mogelijk om notities te wijzigen of te verwijderen.