Functionaliteiten

Karify ontwikkelt zich door; daarbij in acht nemend de wensen van onze gebruikers. Door de tijd zullen er dus steeds nieuwe verbeteringen plaatsvinden. De updates zijn kosteloos en worden automatisch uitgevoerd.

Karify app
Karify heeft ook een app voor Professionals (Karify Pro app) en cliënten (Karify app). Lees hier meer.
Ook de app wordt regelmatig voorzien van een update, ook hier zijn geen kosten aan verbonden.

Online behandelmodules

Karify biedt verschillende modules voor de POH-GGZ, BasisGGZ, SGGZ en Jeugdzorg. De modules die door Karify geleverd worden zijn gratis te gebruiken. Daarnaast bieden externe aanbieders content aan via Karify, zoals uitgeverij Boom. De behandelmodules van externe aanbieders hebben een vaste prijs per afname (dus per keer dat de module wordt ingepland voor een client). Deze kosten worden meeberekend in de periodieke facturatie.
Ga naar de Karify Store om de gratis en betaalde modules te bekijken.

Hoewel het gebruik van de Karify modules gratis is, zijn er wel eenmalige installatiekosten verbonden aan de plaatsing van behandelmodules op de online behandelomgeving (Healthspace). Wil je modules bijbestellen? Neem dan contact op met je functioneel beheerder/e-health projectleider (grotere organisatie) of direct met sales@karify.com (organisaties kleiner dan 10 medewerkers).