Via Berichten in Karify kun je in een veilige omgeving berichten versturen en ontvangen. Ook kun je bestanden meesturen als bijlage. Naar wie kun je via Karify een bericht versturen?

Contactlijst

Je contactenlijst wordt opgebouwd uit:

• cliënten met wie je een connectie hebt binnen de Healthspace

• collega's binnen de Healthspace waarvan je lid bent

Wie kan mijn berichten zien?

Boven elk bericht dat je stuurt staat een overzicht van de ontvangers van jouw bericht. Zo weet je precies naar wie je wat verstuurt. Je kunt ook de berichten lezen van cliënten - waarmee je een connectie hebt - die door je andere contacten zijn verzonden binnen dezelfde Healthspace.

In Karify kun je ook een groepsconversatie starten. Alle deelnemers aan deze groepsconversatie kunnen dan uiteraard alle berichten in deze conversatie zien en hierop reageren. Je collega’s kunnen deze conversatie inzien wanneer zij contactpersoon (met dossiertoegang) zijn van een cliënt die deelneemt aan deze groepsconversatie.

Klik voor meer informatie op de supportpagina: Hoe verstuur ik een bericht?