Als je de rol van eigenaar of beheerder hebt, kun je zelf instellen hoe cliënten toegang tot de Healthspace kunnen verkrijgen.

Je kunt hierbij kiezen tussen 3 opties waarop cliënten lid kunnen worden van de Healthspace:

• iedereen heeft toegang tot jouw Healthspace

• cliënten kunnen toestemming vragen om lid te worden van jouw Healthspace

• cliënten kunnen alleen toegang krijgen op uitnodiging

Je kunt ook de manier wijzigen waarop cliënten de lidmaatschap kunnen aanvragen:

• Klik op Beheer - Instellingen.

Bij het tabblad Algemeen vind je de optie Aanmeldings manier. Hiermee kun je aangeven welke optie je wilt toepassen voor jouw Healthspace: