In een Healthspace kun je gebruikmaken van de informatie, opdrachten en functionaliteiten die de zorgaanbieder hier aanbiedt. De manier waarop je toegang kunt krijgen tot de Healthspace wordt bepaald door de zorgaanbieder

1. Toegang met een uitnodiging

Je krijgt een uitnodiging namens de zorgaanbieder. Hierbij ontvang je een e-mail, waarin je op een link Uitnodiging accepteren kunt klikken. Vervolgens word je naar een pagina geleid om een Karify account aan te maken of - als je al een Karify account hebt - in te loggen met je bestaande inloggegevens. Lees hier meer over hoe je een account aanmaakt.

2. Toegang aanvragen

Bij sommige Healthspaces is het mogelijk om zelf toegang aan te vragen. Op de inlogpagina van de Healthspace zie je in dat geval de optie Word lid

Vul vervolgens jouw contactgegevens in en klik op Vraag lidmaatschap aan. Er wordt dan een verzoek gestuurd naar de beheerder van de Healthspace, die beoordeelt of jij toegang krijgt tot de Healthspace. Je ontvangt een e-mail wanneer jouw lidmaatschapsverzoek is beoordeeld. Als deze is goedgekeurd, kun je een Karify account aanmaken (indien je deze nog niet hebt) en krijg je toegang tot de Healthspace.

3. Direct toegang krijgen

De zorgaanbieder kan er ook voor kiezen dat je direct toegang kunt krijgen tot de Healthspace.

In dat geval zie je op de inlogpagina ook de optie Word lid. Als je hierop klikt, kun je een nieuw Karify account aanmaken. Zodra je jouw Karify account hebt aangemaakt en geactiveerd, heb je toegang tot de Healthspace van de zorgaanbieder. Als je al een Karify account hebt, kun je in deze stap kiezen voor Inloggen