Binnen Karify kun je lid zijn van een of meerdere Healthspaces (online behandelomgevingen). Hoe kom je nu bij de juiste Healthspace? In dit artikel worden de 3 manieren om bij je Healthspace te komen besproken.

1. Log in via de webpagina van de Healthspace.

De webpagina van de Healthspace kun je opvragen bij je zorgaanbieder. Soms staat de link ook op de website van je zorgaanbieder. Als je via deze webpagina inlogt kom je direct in de betreffende Healthspace terecht.
Lukt het inloggen niet? Klik hier.

2. Log in op My Karify.

Ga naar https://my.karify.com en log in met je gebruikersgegevens. Vervolgens zie je direct een overzicht van de Healthspace(s) waartoe je toegang hebt. Klik op de naam/logo van de Healthspace waar je naartoe wilt.
Lukt het inloggen niet? Klik hier.

3. Klikken op de Healthspaces knop

Als je bent ingelogd in Karify, kun je navigeren tussen Healthspaces. Klik hiervoor op Mijn Healthspaces in het linker menu of op de neerwaartse pijl bovenaan het linkermenu. Kies uit het overzicht van Healthspaces degenen uit waar je naartoe wilt.

Nog geen Healthspace?

Staat er nog geen Healthspace in je overzicht? Dan ben je nog geen lid van een Healthspace. Neem dan contact op met je zorgaanbieder om te vragen om een uitnodiging.