In Karify kun je in Mijn account je account en profiel instellingen aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld een profielfoto uploaden en je taalinstellingen bepalen.

In Mijn account kun je jouw persoonlijke Karify accountinstellingen wijzigen.

Account

Hier kun je via subtabs diverse voorkeursinstellingen kiezen. Probeer er enkele uit, zoals het uploaden van een profielafbeelding, het wijzigen van het wachtwoord of e-mailadres, of het instellen van je voorkeurstaal.

Authenticatie in twee stappen

Authenticatie in twee stappen vormt een extra beveiligingslaag bij het inloggen door toegang te vereisen tot een tweede apparaat. Als je authenticatie in twee stappen inschakelt, log je in met twee stappen. Na het invoeren van je gebruikersnaam en wachtwoord ontvang je een verificatiecode om in te kunnen loggen. Er zijn 2 methodes waarop je de verificatiecode kunt ontvangen: Per Authenticator app of per SMS

Navigeer naar de helppagina Authenticatie in twee stappen inschakelen voor meer informatie.

Profiel

Hier kun je je profielgegevens aanvullen, zoals je naam, adres en burgerservicenummer. Dit kan het lid worden van een Healthspace vergemakkelijken, omdat sommige opgevraagde gegevens dan automatisch voor je worden ingevuld. Je kiest zelf welke gegevens je wilt delen.

Als je met je muis zweeft over het Healthspace icoon rechts, kun je zien welke informatie er gebruikt wordt door welke Healthspace.

Telefoonnummer

Hier kun je je telefoonnummer invoeren en/of wijzigen. Als je de Authenticatie in twee stappen per SMS hebt ingeschakeld staan, zal voortaan na het wijzigen van je telefoonnummer de SMS berichten naar het nieuwe telefoonnummer worden verzonden.

Notificaties

Hier kun je bepalen welke notificaties je wilt ontvangen op je privé mailadres. Bijvoorbeeld wanneer je een bericht ontvangt van je zorgprofessional of wanneer er nieuwe opdrachten voor je zijn klaargezet.

Afwezigheidsmelding

Als je tijdelijk niet op berichten kunt reageren, bijvoorbeeld omdat je met vakantie of verlof gaat, kun je hier een afwezigheidsmelding instellen.

Lidmaatschappen

Hier vind je de Healthspaces waarvan je lid bent (geweest).